dimecres, 11 de juny del 2014

Fins que passi el que passi

Fins que passi el que passi, de Martha Humpreys, editorial Barcanova

La història se situa en un ambient d'institut on els adolescents són els protagonistes. La Karen és una noia molt simpàtica i amiga de tothom.

A la classe de Biologia li toca ser parella de la Connie, una noia que té una malaltia difícil de portar, la sida. Des del moment en què tot l'institut s'arriba a assabentar de la seva malaltia tothom li comença a girar l'esquena i a excloure-la de tota activitat grupal, excepte una persona que és qui sempre roman al seu costat tot corrent el risc de també ser exclosa. 

Aquesta noia és la Karen .


La Karen i la Connie des del moment en què es van ajuntar com a companyes de laboratori van anar agafant confiança i van començar una gran amistat .


Però va arribar un moment en el qual la malaltia de la Connie va començar a empitjorar i va haver de ser hospitalitzada. En el temps que va estar hospitalitzada només hi va haver dues persones que van anar a visitar-la. Aquests amics van ser els que mai la van deixar sola, la Karen i el Charles, i encara que van decidir anar a visitar no es trobaven preparats per veure la seva amiga en aquella situació. Per fer que la visita fos més relaxada van decidir comprar un joc de taula perquè tota aquesta situació no fos tan dura per a cap dels amics. Amb el joc pretenien riure, gaudir del moment i oblidar-se que es trobaven en un hospital.



Un llibre molt interessant que està molt bé llegir. Un dels tres millors llibres que he llegit. El recomano.

Francis Chuqui, alumne

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada